joi, 12 septembrie 2013

Saltele ortopedice - cea mai buna solutie pentru cei cu dureri de spate

            Faptul ca tot mai multe persoane au dureri de spate datorita statului foarte mult la birou, in fata calculatorului nu mai este o noutate. Acestor persoane le lipseste miscarea, exercitiile fizice si astfel apar probleme in zona musculara si a scheletului osos ( in special zona coloanei vertebrale).
            Impotriva acestor dureri, care uneori pot deveni foarte puternice, exista anumite medicamente care sunt mai mult sau mai putin eficiente, in functie de persoana careia ii sunt administrate si de gravitatatea problemelor de sanatate de care aceasta sufera.

          O alternativa la aceste tratamente cu medicamente, folosita din ce in ce mai des de medici atat din tara cat si din strainatate o reprezinta utilizarea de saltele ortopedice. Acestea sunt saltele ceva mai dure, datorita arcurilor legate in serie si ale straturilor de spuma poliuretanica, ce asigura o pozitie corecta coloanei vertebrale in timpul somnului. Altfel spus, chiar daca persoana respectiva sta in timpul zilei in pozitii care nu sunt tocmai recomandate coloanei vertebrale, in timpul somnului, datorita acestui tip de saltea, coloana  isi revine la pozitia ei corecta, reducand astfel semnificativ durerile de spate.

          Din punct de vedere al preturilor unei astfel de saltele, este bine de stiut ca acestea au scazut foarte mult in ultima vreme, datorita probabil atat productiei din ce in ce mai mari datorita cererii in crestere dar si a aparitiei in acest segment de piata a unor noi producatori de saltele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu