vineri, 13 septembrie 2013

Saltea Super Ortopedica LUX Saltex - Review

              Salteaua Super Ortopedica Lux fabricata de cei de la Saltex este o saltea cu o duritate semitare, ideala atat pentru persoanele care au probleme cu spatele cat si pentru cele carora le place sa doarma pe suprafete ceva mai dure.
            Inaltimea acesteaia este de aprox 23-24 cm, inaltime ce ii ofera posibilitatea de a fi asezata in orice cadru de pat.
            Salteaua are la baza o plasa de arcuri tip Bonell, legate in serie prin intermediul unei sarme din otel carbon. Dupa fiecare rand de arcuri este introdus cate un strat de poliuretan de inalta densitate, gros de 4 cm, ce asigura duritatea saltelei.
            Peste plasa de arcuri sunt asezate doua straturi de pasla de o foarte buna caliate, 2 straturi de T.N.T.  si un strat de spuma poliuretanica cu grosimea de 3 cm.
           Toate aceste componente interne ale acestui model de saltea ortopedica sunt invelite intr-o husa nedetasabila, husa ce este matlasata in totalitate.
          Pe laturile sale, de jur-imprejur, se regaseste o banda tridimensionala ce asigura aerisirea permanenta a interiorului saltelei, eliminand riscul de aparitie a mucegaiului.

          In cazul in care aveti un pat cu dimensiuni atipice, aceasta saltea , spre deosebire de altele, se poate comanda la dimensiunea dorita de dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu