vineri, 26 decembrie 2014

Totul despre somiere



Pentru ca somnul tau sa fie sanatos si odihnitor trebuie sa intelegi ca alegerea unei somiere este la fel de importanta ca alegerea unei saltele. Combinatia corecta intre o saltea si o somiera iti ofera confortul si odihna de care ai nevoie in viata de zi cu zi. Somiera nu este doar suportul propriu-zis al saltele, ci aceasta are un rol esential: acela de a scoate in evidenta toate caracteristicile si calitatile unei saltele. Daca salteaua este una semi-tare atunci somiera trebuie sa sustina aceasta saltea, dar si sa se muleze dupa ea astfel incat aceasta proprietare esentiala a saltelei sa fie respectata.

De asemenea, de calitatea somierei depinde si calitatea somnului d-voastra. Cu ajutorul somierei, procesul de aerisire al saltelei se face in mod corespunzator. Aerisierea este unul dintre cele mai importante conditii care trebuie respectate ca salteaua d-voastra sa reziste cat mai mult timp in forma initiala.

In magazinele specializate in vanzarea saltelellor poti gasi o gama variata de dimensiuni si tipuri de somiere care sa se potriveasca cu nevoile d-voastra.
Pe piata puteti gasi o gama variata de somiere. Tipurile de somiere pe care le puteti gasi sunt:

Dupa materialul din care sunt facute, acestea sunt:
-          Somiere din lemn
-          Somiere metalice
Dupa functionabilitate, acestea sunt:
-          Somiere fixe
-          Somiere rabatabile. De exemplu, daca vreti sa depozitati ceva sub pat (lenjeria sau alte obiecte) puteti opta pentru o somiera rabatabila, astfel ca puteti ridica o parte si sa puneti sau sa luati obiectele de acolo.
-          Somiere electrice ( care functioneaza prin motor cu telecomanda). Acestea se folosesc mai ales in scopuri medicale.


In magazine puteti gasi o gama variata de dimensiuni de somiere, dar daca nu gasiti o somiera cu caracteristicile pe care le doriti d-voastra, magazinele ofera posibilitatea de a va face produsul potrivit la comanda. Chiar si in cazul unor comenzi foarte mari, asa cum este de exemplu mobilarea unui hotel, puteti opta fie pentru magazinele clasice, fie pentru cele online pentru a gasi o somiera care sa fie, de ce nu, invelita in acelasi material, cu aceeasi culoare in care este disponibila si salteaua.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu