joi, 15 ianuarie 2015

Pernele din satin iti pastreaza frumusetea


De multe ori revistele de frumusete subliniaza faptul ca pernele din satin ajuta la pastrarea frumusetii d-voastra. Ei bine, incerc acum sa va explic ce este acest material si cum va poate ajuta sa va pastrati frumusetea.

Satinul este o tesatura deasa din diverse materiale precum bumbacul cu una dintre fete lucioasa. Acest material este folosit  pentru lenjerii de pat si imbracaminte si este recunoscut pentru textura  sa moale si neteda, care catifeleaza pielea.  Materialul este moale la atingere. Chiar daca acest material poate parea un moft, folosirea acestui produs va ajuta la pastrarea frumusetii naturale. Pentru ca se simte placut la atingere satinul din bumbac este tesatura preferata de multa lume.

Beneficiile satinului:
-          Piele fina:- In general, bumbacul absoarbe uleiurile naturale produse de pielea ta si aceasta poate deveni uscata, insa daca alegi o perna din satin, pielea ramane hidratata
-          Par stralucitor - Ceea ce ce intampla cu pielea, este valabil si in cazul parului. Fără acel ulei natural parul isi pierde stralucirea si are acel aspect uscat pe care cu totii il detestam. Daca alegi sa dormi pe o perna de satin atunci vei avea un par stralucitor si sanatos.
-          Gene sanatoase -Acestea nu se mai rup din cauza frecarii asa cum se intampla atunci cand dormi pe o perna dintr-un material mai dur

Acestea sunt doar cateva din beneficiile folosirii satinului atunci cand va alegeti lenjeria in care dormiti. Pe langa aceste beneficii, de multe ori ne simtim bine atunci cand atingem un material fin, ceea ce ne face sa dormim mult mai relaxati si sa dormim mai bine. Desi, lenjeriile din satin sunt mai scumpe decat cele din alte materiale, sunt destul de durabile, iar beneficiile in timp fac sa amortizeze aceasta cheltuiala pe care poate o considerati inutila. Magazinele sunt pline cu oferte, astfel ca puteti gasi o lenjerie din satin la un pret avantajos. Nu uitati ca inainte de a va uita la pret, trebuie sa analizati calitatea produsului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu