joi, 24 octombrie 2013

Alegerea saltelei perfecte pentru copilul vostru

  
  Sunteti un cuplu tanar? Aveti un copil mic? Sunteti in cautarea unei saltele pentru patutului copilului? Atunci trebuie sa citit acest articol.
     Alegerea saltelei pentru copilul dumneavoastra nu este un lucru usor de realizat. Salteaua trebuie sa ofere un somn placut copilului, dar si o pozitie corecta coloanei vertebrale. Copilul trebuie sa creasca intr-un mediu sanatos inca de la nastere.
     De cele mai multe ori, cand cumparati un patut pentru noul nascut, in pret este inclusa si salteaua. Daca aceasta nu este inclusa sau daca doriti sa achizitionati o alta saltea treburile se complica destul de mult datorita varietatii foarte largi de astfel de saltele.
In principiu, saltelele pentru copii sunt de doua tipuri:
-          saltele cu spuma;
-          saltele cu arcuri.
     Saltelele cu spuma sunt cele mai ieftine de pe piata. Spuma acestora are densitati diferite. Densitatea optima este undeva in jurul valorii de 700 grame/mp. Daca nu aveti informatii legate de aceasta valoare, va puteti da seama apasand cu mana suprafata saltelei; cu cat salteua isi revine mai repede la forma initiala, cu atat densitatea este mai mare.
     Saltelele pe baza de arcuri sunt mai rezistente in timp dar sunt si ceva mai scumpe. Acestea sunt de obicei ceva mai ferme si asigura tot confortul de care copilul are nevoie pentru o dezvoltare corecta. Foarte importante la aceste saltele sunt numarul de spirale pe care le au arcurile.

     Avand in vedere ca este vorba despre propriul dumneavoastra copil, eu zic sa alegeti o saltea mai calitativa, chiar daca platiti pentru aceasta un pret ceva mai mare decat cel la care v-ati asteptat initial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu