vineri, 11 octombrie 2013

Saltea Super Lux Ortopedic Ergoflex - review

    
    Aveti probleme cu spatele? Va doriti o saltea mai dura pe care sa va odihniti dupa o zi de munca? Daca raspunsul la aceste intrebari este ‘’Da!’’, atunci a-ti gasit salteaua potrivita.  Super Lux Ortopedic Ergoflex este o saltea cu duritate ridicata ce acorda suportul ideal coloanei vertebrale. Este indicata persoanelor ce sufera de afectiuni ale coloanei vertebrale, celor care vor sa previna aparitia acestora dar si celor care prefera sa doarma pe o saltea mai dura.
     Legat de structura interna a saltelei trebuie specificate urmatoarele:
-          baza este realizata din arcuri tip Bonell cu grosimea de 2,2 mm cu 5 spire. Acestea au o densitate de 104 arcuri /mp
-          straturi de poliuretan inserate dupa fiecare rand de arcuri, straturi ce asigura fermitatea saltelei. Grosimea acestora este de 5 cm.
-          un strat de pasla, densitate 1000gr/mp
-          strat de poliuretan de inalta densitate cu grosimea de 3 cm
-          marginile saltelei sunt realizate din fasii de poliuretan cu grosoimea de 6 cm. Acestea asigura nedeformarea in timp a saltelei
     Exteriorul saltelei este realizat dintr-o matase tip Jakard, amestecata cu bumbac matlasat. Aceasta husa ofera o senzatie placuta la atingere.
     Alte informatii utile pe care ar trebui sa le stiti de la inceput despre aceasta saltea produsa de Ergoflex sunt:  salteaua este tratata in totalitate impotriva mucegaiului si acarienilor, inaltimea saltelei este de 26 cm si dispune de 2 fete (fata vara si fata iarna).

     Saltelele Ergoflex este unul din cei mai mari producatori de saltele. Pretul unei astfel de saltele este de aproximativ 650 lei pentru o saltea dubla si de aproximativ 350 lei pentru o saltea de o singura persoana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu