marți, 22 decembrie 2015

Cum scoti mirosul de tigara din saltea?

           Ai o saltea care este plina de miros de tigara? Te intrebi cum sa elimini mirosul de tigara din saltea?

          Iata cateva sfaturi utile care te pot ajuta sa elimini fumul de tigara din saltea, pastrand-o in stare proaspata pe care a avut-o la achizitionare.

          In primul rand, fa rost de un aspirator. Incepe prin aspirarea prafului si a tuturor particulelor straine din saltea. Vei dori sa te asiguri ca nu exista niciun fel de materiale nedorite in salteaua pe care dormi noapte de noapte. Poti incerca, de asemenea, produse de curatare a enzimelor, pe care le gasesti disponibile pe piata. Aceste produse sunt in masura sa elimine petele existente pe saltea, dovedindu-se eficiente in indepartarea oricarui tip de particule nedorite.

          Pentru a elimina mirosul de tigara, ar trebui sa aplici solutia pe cate o sectiune o data pana cand intreaga suprafata a saltelei este spalata cu solutia respectiva. Daca esti fumator inrait, trebuie sa iti cureti salteaua cat de des poti si in mod regulat, de preferat de 2-3 ori pe saptamana, deoarece o singura sedinta nu este suficienta pentru a elimina mirosul in intregime.



          Daca dispui de un buget generos, poti angaja o firma de curatenie pentru a elimina mirosurile neplacute din salteaua pe care dormi. Avand instrumente de curatare la dispozitia lor, specialistii de la firma de curatenie vor putea sa spele salteaua in cel mai eficient mod posibil, facand-o aproape ca noua. Si, desigur, mirosul de tigara va fi eliminat in totalitate dupa intreaga rutina de curatare.

Pe langa sfaturile mentionate in randurile de mai sus, exista si alte metode de indepartare a mirosului de tutun din saltea, metode pe care le poti incerca daca acestea nu iti ofera rezultatele pe care le doresti. 

          Unii oameni au incercat sa foloseasca otet si apa calda pentru a elimina mirosurile neplacute din saltea. Alti oameni au recurs la folosirea bicarbonatului de sodiu sau a deodorantelor din citrice. Alternativ, poti folosi metoda cea mai primitiva de uscare si improspatare a saltelei, anume de a scoate afara, la soare, salteaua pentru a elimina germenii si mirosul neplacut in mod natural. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu